Λέβητας πέλλετ Biodom 21

ΕκτύπωσηEmail
Περιγραφή

Ο λέβητας Biodom 21 αντιπροσωπεύει μια σύγχρονη και οικολογική μέθοδο θέρμανσης με πέλλετ.

Ο BIODOM 21 είναι λέβητας καύσης βιομάζας ξύλου (πέλλετ), με αυτόματη ανάφλεξη και τροφοδοσία καυσίμου. Είναι μια μικρότερη εκδοχή του λέβητα BIODOM 27, προσαρμοσμένος για κτήρια με πιστοποίηση ενεργειακής απόδοσης. Χάρη στην χωρητικότητα θερμικής ενέργειας, ο συγκεκριμένος λέβητας μπορεί να θερμάνει κατοικίες επιφανειών μέχρι 300m2.

Ο λέβητας, επίσης, χρησιμοποιεί την δοκιμασμένη τεχνολογία BIO-LOGIC, η οποία επιτρέπει την αυτόματη ρύθμιση στις όποιες συνθήκες λειτουργίας, διασφαλίζοντας την βέλτιστη απόδοση και σταθερή λειτουργία με ελάχιστο κόστος συντήρησης κατά τα χρόνια λειτουργίας. Λόγω της βέλτιστης απόδοσης καύσης, το εσωτερικό του λέβητα είναι πάντα καθαρό και οι φθορές στο σύστημα ανάφλεξης και στον καυστήρα είναι σχεδόν ανεπαίσθητες. Το ενσωματωμένο ρολόι επιτρέπει τον προγραμματισμό λειτουργίας σε εβδομαδιαία βάση, ο οποίος μπορεί παρακολουθείται στην οθόνη σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.

Η ποιότητα κατασκευής, ο μοντέρνος σχεδιασμός, η απόλυτη παραμετροποίηση και η αξιόπιστη λειτουργία είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που παρέχουν άνεση, ασφάλεια και οικονομία.

Τεχνικά χαρακτηριστικά 

Ονομαστική Θερμική Ισχύς

22,7  (6,122,7) kw

Διαστάσεις
(πλάτος x βάθος x ύψος)

710 x 660 x 1400 mm

Διάμετρος επέκτασης καπνοδόχου

80 mm

Χωρητικότητα νερού στο λέβητα

61 lt

Ελάχιστη/Μέγιστη κατανάλωση πέλλετ

1,4 /5,1 kg/h

Χωρητικότητα της δεξαμενής
για πέλλετ

130 kg

Επιφάνεια θέρμανσης

 60 - 300 m2

Βάρος

215 kg

Απόδοση

> 91 %