Σόμπα χαλαζία DIPLOMAT QHB 5009- 1200W

ΕκτύπωσηEmail
Τιμή
Τιμή πώλησης: 29,90 €
Τιμή πώλησης χωρίς ΦΠΑ: 24,11 €
Ποσό ΦΠΑ: 5,79 €
Περιγραφή

Η ηλεκτρική επιτοίχια θερμάστρα Diplomat βασίζεται στην τεχνολογία κρυστάλλων χαλαζία. Ο χαλαζίας έχει τρομερή μετάδοση θερμότητας σε σχέση με παλαιότερες τεχνολογίες, με αποτέλεσμα για την ίδια κατανάλωση ρεύματος να έχετε περισσότερη θερμοκρασία στο χώρο σας. Η θερμότητα εκπέμπεται στο περιβάλλον από την σόμπα χαλαζία ευκολότερα και χωρίς εσωτερικές απώλειες. Δηλαδή με τα ίδια χρήματα περισσότερη ζέστη ή αλλιώς ίδια ζέστη με λιγότερα χρήματα.

Η θερμάστρα εξαιτίας του χαλαζία, εκπέμπει απίστευτη θερμότητα από το πρώτο δευτερόλεπτο. Δεν χρειάζεται χρόνος πυράκτωσης, οπότε... ζέστη στο "τσακ μπαμ".

Οι σόμπες χαλαζία με τις λάμπες που διαθέτουν, έχουν υψηλή απόδοση θέρμανσης με χαμηλή κατανάλωση. Οι αντιστάσεις τους έχουν πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής, καθώς καίγονται πάρα πολύ δύσκολα.

Διαθέτει 2 ρυθμίσεις θερμοκρασίας 600W και 1200W, αφού έχει 2 λάμπες των 600W η κάθε μία, για να έχετε καλύτερο έλεγχο της θερμοκρασίας. Εξαιτίας της γεωμετρικής αλλά και της τεχνολογικής της ιδιαιτερότητας θα ζεστάνει με απίστευτη ταχύτητα έναν ενιαίο χώρο περίπου έως 10 τ.μ.

Διαστάσεις: 555 x 120 x 155 / Βάρος: 2kg

    - Τοποθετείται σε τοίχο και μπορείτε να ρυθμίσετε την κλίση την οποία θέλετε.
    - Ζεσταίνει με εξαιρετικά χαμηλό κόστος αφού κάθε λάμπα καταναλώνει 0.06€/ ώρα.
    - Είναι ιδανική για το χώρο του μπάνιου καθώς διαθέτει σύστημα προστασίας από την υγρασία και ενσωματωμένη θερμική ασφάλεια προστασίας IP 22.
    - Στηρίζεται σε τοίχο και μπορεί να ενεργοποιηθεί από απόσταση με το ειδικό "κορδόνι" που έχει.

Home ΠΡΟΪΟΝΤΑ Ηλεκτρικές Συσκευές Σόμπα χαλαζία DIPLOMAT QHB 5009- 1200W