Οι θερμοπομποί προσφέρουν εύκολα και γρήγορα θέρμανση με χαμηλό κόστος απόκτησης και χωρίς έξοδα εγκατάστασης και συντήρησης αφού αρκεί η χρήση μια πρίζας για να λειτουργήσει. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως κύριο ή ως συμπληρωματικό είδος θέρμανσης. Διαθέτουν θερμοστάτη με αποτέλεσμα να κόβουν την λειτουργία τους όταν επιτευχθεί η επιθυμητή θερμοκρασία.

Η λειτουργία τους βασίζεται κυρίως στο φαινόμενο της μεταφοράς και πολύ λιγότερο στο φαινόμενο της ακτινοβολίας.
Συγκεκριμένα, ο ψυχρός αέρας του χώρου, που βρίσκεται στα χαμηλότερα στρώματα του δωματίου, εισέρχεται στο κάτω μέρος του θερμοπομπού και θερμαίνεται από το ειδικό θερμαντικό στοιχείο που βρίσκεται στον θερμοπομπό. Ο θερμός πια αέρας ανυψώνεται και εξέρχεται από τον θερμοπομπό προς το δωμάτιο με φυσική κυκλοφορία, ανεβάζοντας γρήγορα την θερμοκρασία του χώρου. Η φυσική αυτή κίνηση του αέρα είναι αποτέλεσμα των ανωστικών δυνάμεων που δημιουργούνται λόγω διαφοράς πυκνότητας η οποία οφείλεται στην αύξηση της θερμοκρασίας του.

Η έξοδος του αέρα γίνεται από ειδικά σχεδιασμένα πτερύγια, τα οποία καλό είναι να έχουν μια μικρή κλίση προς τα κάτω, για αποδοτική και ομοιόμορφη διάχυση του αέρα στον χώρο και για να εμποδίζεται η εισροή σκόνης στη συσκευή.

Αποτελέσματα 1 - 6 από 6

ΘΕΡΜΟΠΟΜΠΟΙ

Θερμοπομπός Stiebel Eltron CNS 250 2,5 KW

Καλέστε για τιμή

Λεπτομέρειες προϊόντος

Θερμοπομπός Stiebel Eltron CNS 200 F 2 KW

Καλέστε για τιμή

Λεπτομέρειες προϊόντος

Θερμοπομπός Diplomat CH 7012 2 KW

Καλέστε για τιμή

Λεπτομέρειες προϊόντος

Θερμοπομπός Νορβηγίας Nobo NTE4S 20

Τιμή πώλησης: 170,00 €
Τιμή πώλησης χωρίς ΦΠΑ: 137,10 €
Ποσό ΦΠΑ: 32,90 €

Λεπτομέρειες προϊόντος

Θερμοπομπός Atlantic F119 20

Καλέστε για τιμή

Λεπτομέρειες προϊόντος

Θερμαντικά ακτινοβολίας Atlantic Solius

Καλέστε για τιμή

Λεπτομέρειες προϊόντος

Home ΠΡΟΪΟΝΤΑ Θερμοπομποί