ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ AertesiFan Coils


- Μονάδες τύπου ZEFIRO HC για τοποθέτηση σε ψευδοροφή και δάπεδοΠεριέχουν φυγοκεντρικό ανεμιστήρα τριών -3- ταχυτήτων προσάγοντας στον χώρο κλιματιζόμενο αέρα παροχής ανάλογα με το μέγεθος της μονάδας. Μεγάλο πλεονέκτημα παρουσιάζει η αθόρυβη λειτουργία του FAN COIL (43dB(A) – 64dB(A)) στη μέγιστη ταχύτητα ανάλογα το μέγεθος που προκαλεί στάθμη θορύβου στη μέγιστη ταχύτητα ισάξια με αυτή που τα κοινά FAN COIL προκαλούν στη μεσαία ταχύτητα. Ψύξη/ θέρμανση, 0,97÷10,25kW/2,62÷22,10Kw.

- Κασέτα οροφής τεσσάρων κατευθύνσεων GH20-G/H για τοποθέτηση σε ψευδοροφή και GH20-G/H-EC με ανεμιστήρα Inverter


Η κασέτα οροφής 4 κατευθύνσεων είναι σύστημα fan coil, κατάλληλο για τοποθέτηση σε ψευδοροφή στο κέντρο του δωματίου. Το σύστημα είναι αθόρυβο. Ψύξη/ θέρμανση GH20-G/H, 2,4÷11,7kW/4,9÷20,9Kw. Ψύξη/ θέρμανση GH20-G/H-EC, 3,2÷10,6kW/6,6÷18,9Kw.

- Fan Coil Δαπέδου Wet Zefiro με έλεγχο υγρασίαςΈλεγχος της θερμοκρασίας
Ρύθμιση της υγρασίας
Φιλτράρισμα και επανακυκλοφορία του αέρα
Ψύξη/ θέρμανση, 0,97÷7,27kW/2,32÷17,03Kw.Εναλλάκτες αέρα

- Σειρά Recovery


Η αυξανόμενη ανάγκη να μειωθεί στο ελάχιστο το κόστος της θέρμανσης και ψύξης με συστήματα που κάνουν χρήση του εξωτερικού αέρα οδηγεί σε λύσεις ανάκτησης αέρα. Ως εκ τούτου, η σειρά εναλλακτών αέρα ‘’Recovery’’ είναι μια έγκυρη λύση όχι μόνο για Ιδιωτικές αλλά και για Δημόσιες κατασκευές.

Η σειρά ‘’Recovery’’ εγγυάται πάνω από 50% εξοικονόμηση ενέργειας από το ποσοστό που χάνεται όταν δεν κάνουμε χρήση του αέρα.

Οι μονάδες ‘’Recovery’’ προκλιματίζουν τον εξωτερικό αέρα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και να ενσωματωθούν με παραδοσιακά συστήματα ψύξης , θέρμανσης και αερισμού.

Η χρήση των μονάδων ενδείκνυται τόσο τον χειμώνα όσο και το καλοκαίρι.

- Σειρά RHRAER

Η σειρά εναλλακτών θερμότητας αέρα RHRAER υψηλής ανάκτησης, διατίθενται σε 4 μοντέλα με ονομαστική ταχύτητα ροής αέρα 600 - 4260 m3 / h.

H εξοικονόμηση χρημάτων είναι μεγάλη, καθώς χρησιμοποιείται ποσοστό έως και το 80% της θερμότητας που περιέχεται στον εξωτερικό αέρα. Αυτό είναι δυνατό με τη χρήση ενός ειδικού εναλλάκτη αέρος-αέρος και μπορεί να λειτουργήσει τόσο το καλοκαίρι όσο και το χειμώνα.

Εκτός αυτού, το σύστημα είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για εγκατάσταση σε ψευδοροφή.

Επίσης μπορεί να διαχύσει τον αέρα στον χώρο σας ομοιόμορφα σε πολλές διαφορετικές κατευθύνσεις.Κλιματιστικό ASSOLO χωρίς εξωτερική μονάδαΤο Assolo σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε για να ανταποκριθεί στις ανάγκες και τις προσδοκίες του σύγχρονου καταναλωτή. Είναι ένα ευέλικτο σύστημα κλιματισμού, χωρίς εξωτερική μονάδα, είναι εξαιρετικά αθόρυβο και εύκολο στην εγκατάσταση. Το Assolo είναι ένα προϊόν υψηλής απόδοσης που εγγυάται την καθημερινή σας άνεση.

Εύκολη Εγκατάσταση
Διαστάσεις Ultra Slim (93Χ55Χ23)
Χαμηλό επίπεδο θορύβου (41-47/50-57 dB) Εξαιρετικά ευέλικτο
Πολλαπλές λειτουργίες και επιδόσεις
Πιστοποιημένο Σύστημα εξάτμισης
Χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης
Μεμβράνη EPDM, ανθεκτική στο χρόνο
Οθόνη LCD με ψηφιακή απεικόνιση θερμοκρασίας
Ασύρματο χειριστήριο
Ψύξη/Θέρμανση ( 2,46kW/ 2,75kW )

Home ΠΡΟΪΟΝΤΑ Συστήματα Κλιματισμού Συστήματα κλιματισμού Aertesi