Αφυγραντήρας Kullhaus Qualis 20L με συμπιεστή, για χώρο έως 120 m²

ΕκτύπωσηEmail
Περιγραφή

Ο αφυγραντήρας Kullhaus Qualis 20L ion Χαμηλής Κατανάλωσης είναι ίσως από τους πιο σημαντικούς οικιακούς αφυγραντήρες που λανσαρίστηκαν στην Ευρώπη, καθώς θέτουν ένα νέο σημείο αναφοράς για την ποιότητα κατασκευής, την ενεργειακή απόδοση, την ικανότητα αφύγρανσης και την αθόρυβη λειτουργία. Μπορεί να καλύπτει έως περίπου 120m² με εξαιρετικά χαμηλό κόστος λειτουργίας, αθόρυβα.

Ο αφυγραντήρας δωματίου Kullhaus Qualis 20L ion Χαμηλής Κατανάλωσης έχει σχεδιαστεί για να επιτύχει ένα συγκεκριμένο στόχο: να κρατήσει την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας στα κατώτερα επίπεδα. Ο αφυγραντήρας Kullhaus Qualis 20L ion Χαμηλής Κατανάλωσης το επιτυγχάνει με θεαματικά αποτελέσματα. Μόνο 265W κατανάλωση ρεύματος !

Προσοχή! Η κατανάλωση αυτή αφορά στην χρονική περίοδο που ο Qualis 20L ion Χαμηλής Κατανάλωσης είναι σε λειτουργία και κάνει αφύγρανση! Με άλλα λόγια, όταν η επιθυμητή σχετική υγρασία έχει επιτευχθεί, ο αφυγραντήρας έχει μηδενική κατανάλωση. Βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής.

Ο αφυγραντήρας χαμηλής κατανάλωσης Qualis 20L ion διαθέτει την έξυπνη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας [KULLSAVE Energy Saving System]

Όταν ο στόχος της σχετικής υγρασίας που επιλέγετε έχει επιτευχθεί, ο αφυγραντήρας Kullhaus Qualis 20L ion  θα λειτουργεί μόνο τον ανεμιστήρα για 5 λεπτά, προκειμένου να ελέγξει ότι η σχετική υγρασία είναι σε επιθυμητά επίπεδα. Στη συνέχεια η λειτουργία του θα σταματήσει για 30 λεπτά. Κατόπιν θα μπει σε λειτουργία ο ανεμιστήρας για 5 λεπτά προκειμένου να ελεγχθεί εκ νέου η σχετική υγρασία δωματίου. Αν η τελευταία έχει αυξηθεί πάνω από το προκαθορισμένο επίπεδο, ο αφυγραντήρας Qualis 20L ion αρχίζει και πάλι να λειτουργεί. Εάν η σχετική υγρασία παραμένει κάτω από το προκαθορισμένο επίπεδο τότε ο αφυγραντήρας θα μπει σε κατάσταση ύπνου για επιπλέον 30 λεπτά.

Αφυγραντήρας ιονιστής Kullhaus Qualis 20L ion. Αφυγραντήρας υψηλής ποιότητας με στιβαρή κατασκευή. Αφυγραντήρας αθόρυβης λειτουργίας με χαμηλή κατανάλωση, Ψηφιακός αφυγραντήρας με μοντέρνο design.

Εγγύηση – 3 χρόνια

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Τύπος αφυγραντήρα αφυγραντήρας με συμπιεστή Compressor Rotary Κλείδωμα ρυθμισεων Ναι
Ικανότητα αφύγρανσης 20L/ηµέρα (30 Σχ. Υγρ.80%) Αυτόματη επανεκκίνηση Ναι | όταν το ρεύμα επανέλθει
Για σπίτια έως 120m² περίπου Μόνιμη σύνδεση αποχέτευση Ναι | Περιλαμβάνεται σωληνάκι 60εκ
Ψυκτικό Υγρό R134a Χρονοδιακόπτης [timer] 1 έως 24 ώρες
Θερμοκρασία λειτουργίας 5-35°C Αυτόματη διακοπή λειτουργίας Πλήρες δοχείο νερού
Ιονιστής Ναι | ενσωματωμένος Ταχύτητες 3
Φίλτρο Ναι | σκόνης + αντιβακτηριδιακό Υγροστάτης Ναι | ψηφιακός
Ροή αέρα (ονομαστική) Υ: 155 | M: 135 | Χ: 120 m³/h Λειτουργία στέγνωμα ρούχων Ναι
Μέγιστο επίπεδο θορύβου Υ: 44 | M: 43 | Χ: 40 dB(A) Χωρητικότητα δοχείου νερού 4 λίτρα
Κατανάλωση 265W Διαστάσεις (Υ x Π x Β) 569 x 360 x 234mm
Τροφοδοσία Κανονική 230V, 50Hz Καθαρό βάρος 12Kgs
Ψηφιακές ενδείξεις Ναι | οθόνη αφής LED Βαθμός προστασίας IP20

 

Home ΠΡΟΪΟΝΤΑ Αφυγραντήρες Αφυγραντήρας Kullhaus Qualis 20L με συμπιεστή, για χώρο έως 120 m²