Πίσω στο: ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΕΣ

Αφυγραντήρας Meaco Platinum 12L, για σπίτι έως 80 m²

ΕκτύπωσηEmail
Τιμή
Τιμή πώλησης: 219,00 €
Τιμή πώλησης χωρίς ΦΠΑ: 176,61 €
Ποσό ΦΠΑ: 42,39 €
Περιγραφή
Αφυγραντήρας – καθαριστής αέρα
 
Η νέα σειρά αφυγραντήρων χαμηλής κατανάλωσης Low Energy Platinum της Meaco είναι ίσως οι πιο σημαντικοί οικιακοί αφυγραντήρες που ποτέ λανσαρίστηκαν στην Ευρώπη, καθώς θέτουν ένα νέο σημείο αναφοράς για την ποιότητα κατασκευής και την ενεργειακή απόδοση. Μειώνουν την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας κατά εκατοντάδες ευρώ κατά τη διάρκεια ζωής του προϊόντος.
 
Ο αφυγραντήρας Meaco 12L Platinum μπορεί να καλύψει έως 80 τετραγωνικά μέτρα καταναλώνει μόνο 165 Watt. Προσοχή! Η κατανάλωση αυτή αφορά στην χρονική περίοδο που ο Meaco 12L κάνει αφύγρανση! Με άλλα λόγια, όταν η επιθυμητή σχετική υγρασία έχει επιτευχθεί, ο αφυγραντήρας έχει μηδενική κατανάλωση.
 
Η χαμηλή κατανάλωση του αφυγραντήρα Meaco 12L Platinum Low Energy επιτυγχάνεται μέσω της Λογικής Ελέγχου Meaco: όταν ο στόχος της σχετικής υγρασίας που επιλέγετε με τον υγροστάτη της συσκευής έχει επιτευχθεί, ο αφυγραντήρας θα λειτουργεί μόνο τον ανεμιστήρα 5 λεπτά για να ελέγξει ότι η σχετική υγρασία είναι σε επιθυμητά επίπεδα. Στη συνέχεια θα σταματήσει την λειτουργία του για 30 λεπτά, μετά θα ξεκινήσει τον ανεμιστήρα και πάλι για 5 λεπτά για να ελέγξει τη σχετική υγρασία δωματίου, αν η σχετική υγρασία έχει αυξηθεί πάνω από το προκαθορισμένο επίπεδο, ο αφυγραντήρας θα αρχίσει να λειτουργεί και πάλι. Εάν η σχετική υγρασία είναι κάτω από το προκαθορισμένο επίπεδο τότε ο αφυγραντήρας θα σταματήσει και πάλι για άλλα 30 λεπτά.
 
Ο αφυγραντήρας Meaco 12L Platinum Low Energy μπορεί (προαιρετικά) να λειτουργήσει και ως καθαριστής αέρα. Στο πίσω μέρος του φίλτρου αέρα, υπάρχει θέση τοποθέτησης φίλτρου HEPA (High Efficiency Particle Arresting) που “αιχμαλωτίζει” σύνολο των αερομεταφερόμενων στοιχείων (αόρατα με γυμνό μάτι) που βρίσκονται στον κατάλογο των αλλεργιογόνων και μπορούν να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις. Πρόκειται για αληθινό φίλτρο HEPA (το αγοράζετε ξεχωριστά) που μπορεί να συλλάβει: Γύρη, Σπόρια μούχλας, Σκόνη, Ακάρεα σκόνης, Νεκρά κύτταρα κατοικίδιων
 
τεχνικά χαρακτηριστικά
 
Τύπος αφυγραντήρα Compressor Rotary
Ψηφιακές ενδείξεις
Ονομαστική κατανάλωση (μεγ.) 165 Watt
Τάση 220-240V / 50Hz
Αυτόματη επανεκκίνηση
Δυνατότητα αφύγρανσης

12 λίτρα/ημέρα (30°C 80% Σχετ. υγρ.)

6,2 λίτρα/ημέρα (26,7°C 60% Σχετ. υγρ.)

Χωρητικότητα δοχείου νερού 2,5 λίτρα
Ροή αέρα (ονομαστική) 100 m3/h
Για σπίτια έως 80m²
Θερμοκρασία λειτουργίας 5-35°C
Ηλεκτρονικός υγραστάτης
Ταχύτητες ανεμιστήρα 1
Φίλτρο σκόνης με προαιρετικό φίλτρο HEPA
Κλείδωμα ρυθμισεων
Ένδειξη γεμάτου δοχείου νερού και κακής τοποθέτησής του
Δυνατότητα μόνιμης σύνδεσης αποχέτευσης
Κινητές γρίλιες εξόδου αέρα ✔ – χειροκίνητες
Χρονοδιακόπτης λειτουργίας 1-24 ώρες
Διαστάσεις (Ύψος x Πλάτος x Βάθος) 485 x 325 x 248 mm
Καθαρό βάρος 9,5 kgs
Μέγιστο επίπεδο θορύβου 44dB (A)
Βαθμός προστασίας IP20 (να μη χρησιμοποιείται στο μπάνιο)