Λέβητες Ξύλου/Πέλλετ: Termomont TKU3 30KW, TKU3 40KW

ΕκτύπωσηEmail

With shipment ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ for 6,00 €
Περιγραφή

- Με δεύτερο κοχλία για προστασία από επιστροφή φλόγας.
- Πλήρως αυτοματοποιημένος

Λέβητας τριών οριζόντιων διαδρομών καυσαερίων με πλήρως αυτοματοποιημένο καυστήρα pellet.

Η απόδοση του φτάνει έως 91% και η θερμοκρασία καυσαερίων τους 150 °C.
Ο καυστήρας αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του λέβητα και συμβάλλει στην καθ ολοκληρίαν καύση του pellet & καλαμπόκι. Ο καυστήρας αποτελείται από δύο μέρη, από το σώμα του (που τοποθετείται στον λέβητα στερεών καυσίμων) και από ένα κοχλία μεταφοράς καυσίμου που συνδέει την αποθήκη του pellet με το σώμα του καυστήρα. Η λειτουργία του είναι αυτόματη και μπορεί να προγραμματιστεί για επτά ημέρες την εβδομάδα


Ο λέβητας πελλετ μπορεί να λειτουργήσει με το παραδοσιακό ξύλο, με όλων των ειδών πελλετ αλλά και με πυρηνοξυλο και με καλαμπόκι.
Σε αντίθεση με παρόμοια προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά, ο καυστήρας Termomont διαθέτει έναν επιπλέον κοχλία που σπρώχνει μηχανικά το pellet μέσα στον φλογοσωλήνα όπου ο αξονικός ανεμιστήρας φυσάει τα pellet. O επιπλέον κοχλίας λειτουργεί σαν ασφάλεια που προστατεύει το πελλετ από πιθανή παλινδρόμηση της φλόγας από τον καυστήρα πελλετ.
Η διαδικασία της καύσης χωρίζεται σε πέντε στάδια. Ανάφλεξη, σταθεροποίηση, βασικός κύκλος λειτουργίας, μετριασμός, σβήσιμο. Όταν ο καυστήρας φθάσει στην απαιτούμενη θερμοκρασία που έχει τεθεί από τον χρήστη, θα εξακολουθήσει να λειτουργεί με μετριασμένη φλόγα και ελάχιστη κατανάλωση για άλλους 5 βαθμούς και έπειτα θα ξεκινήσει η διαδικασία σβησίματος.

Home ΠΡΟΪΟΝΤΑ Βιομάζα – Πέλλετ Λέβητες Ξύλου / Πέλλετ Λέβητες Ξύλου/Πέλλετ: Termomont TKU3 30KW, TKU3 40KW